За нас

Вие сте наши клиенти =˃ Ние ще ви помогнем с избора на точните хранителни добавки, за да се радвате на добро здраве и високи спортни резултати!

 

 

„Фитнес компания” ЕООД е фирма, създадена с много любов към спорта и здравословния начин на живот. Ние имаме дългогодишен опит в областта на фитнеса и хранителните добавки в частност изготвяне на индивидуални тренировъчни програми, хранителни режими съобразени с целите на нашите клиенти.Нашето желание е да накараме всеки клиент да се почуства специален, да получи най-доброто обслужване от компетентните ни специалисти и да остане доволен, пазарувайки от нашия електронен магазин www.fpower.bg

 

Ние знаем, че по-ценно нещо от здравето няма, затова ние акцентираме, както  върху добавките със спортна насоченост за постигане на високи спортни резултати, така и върху натурални био продукти на билкова основа, подпомагащи здравето и добрия тонус.

 

За лоялните си клиенти  създадохме карта за отстъпки BEST PRICE, която ви дава право на 15% намаление на всички продукти, които не са намалени и/или в текущи промоции.

 

В този сайт сме се постарали да предложим голямо разнообразие от продукти и фитнес-аксесоари  на водещи марки.Винаги имаме атрактивни промоции, за да можем да ви предложим най-добрите цени с най-качествено и бързо обслужване.Продуктите, които ще откриете в електронния ни магазин, са с гарантирано качество само от официалните вносители на марките с всички необходими сертификати за произход и качество.В състава на продуктите има само и изключително чисти субстанции, НЕ забранени от закона и РИОКОЗ, които по никакъв начин немогат да навредят на вашето здраве,ако спазвате дозировките и инструкциите за употребата им.

 

Екипът на www.fpower.bg е на ваше разположение. Всеки официален работен ден, може да се свържете с нас и да получите необходимата ви информация за избраните продукти, както и съвети в областа на здравословното хранене и спорта.

 

 

Ние знаем и можем, Вие ни се доверявате!